Ознака: надеж за договор

Вести Македонија

Изборите се поизвесни, власата и опозицијата се подалеку едни од други

За Владата се неприфатливи Барањата на опозициската ВМРО-ДПМНЕ. Таа останува на ставот дека следните денови ќе се направат сите обиди за да се разговара со пратениците од Собранието со цел […]