Ознака: надзорен одбор

Издвојуваме

Нов претседател на Надзорниот одбор на Заваровалница Триглав

Нов претседател на Надзорниот одбор на Заваровалница ТриглавНа денешната седница на Надзорниот одбор на Заваровалница Триглав, Надзорниот одбор го именуваше Игор Стебернак за претседател на Надзорниот одбор на Друштвото. Мандатот […]