Ознака: надлежни Министерства

Македонија

Надлежните излегоа со мерки против загадувањето-не излегувајте надвор

Информацијата од Министерството за животна средина и просторно планирање е дека воздухот е презагаден. Поради загадувањето и надминување на прагот на информирање утврден на вредноста од 100 микрограми на метар […]