Ознака: надлежност

Вести

Исчистени и проодни сите улици и булевари во надлежност на Град Скопје

Продолжуваат интензивните активности на зимската служба на Градот Скопје, која со луѓе и механизација го чисти снегот од булеварите и градските улици, како и од тротоарите и јавните површини.  Екипите […]