Ознака: надувана

Занимливости

”Надувана уметност”; интимни потрети на корисници на медицинска марихуана

После сите необични проекти кои имавме можност да ви ги претставиме, најновата е особено занимлива. После галеријата за како денес изгледаат plyaboy зајачиците, уметничкта Robin Twomey направи галерија во која […]