Ознака: надуен стомак

Живот

Вежбате и се трудите да се храните здраво, но Вашиот стомак е постојано надуен?

Кога ќе изедете премногу овошје, Вие правите нешто многу добро за своето здравје. Но, верувајте некои видови на овошја имаат и своја мрачна страна. Одреден тип на овошја ферментираат во […]