Ознака: над нулата

Вести Македонија

Утрински температури над нулата, најтопло во Демир Капија

Температурите утринава во целата држава се над нулата. Најтопло е во Демир Капија каде се измерени 12 степени, а најстудено во Берово со 2 степена над нулата. За денеска синоптичарите […]