Ознака: над Скопскиот аеродром

Македонија

Патник и очевидец раскажува што точно се случило во петокот над Скопскиот аеродром

Во петокот во Македонија, а особено Скопскиот регион владееше невреме проследено со силен дожд. Медиумите јавија за проблем на авион од компанијата “Туркиш”, кој не можел да слета поради невремето, […]