Ознака: над Словенија

Спорт

“Имаме играчи со мад..а, затоа ја победивме Словенија“

Ристо Николов го потенцираше тимскиот дух и неверојатниот карактер како главен фактор за вчерашната неверојатна победа над Словенија среде Љубљана. “Кога имате еден натпревар како денес, кој да бидам искрен […]