Ознака: над 200 возачи

Македонија

За пречекорена брзина и алкохол во Скопје казнети над 200 возачи

Одделението за безбедност на сообраќајот при Секторот за внатрешни работи Скопје на 22/23.06.2019 година во времето од 22,00 до 04,00 часот спроведе акциска контрола за откривање на возачи кои ја […]