Ознака: над 7.000 граѓани

Македонија

За пет години над 7.000 граѓани се откажале од македонско државјанство!

Според податоците на Заводот за статистика од 2013 година до 2017 година од државава официјално се иселиле 3033 лица, но она што е загрижувачко и државата под итно треба да […]