Ознака: назагадени градови

Вести Македонија

Скопје на седмо место по загаденост во светот

Главниот град на републиква и денес многу високо на листата на најзагадени градови во светот. На глобалната апликација Ер Вижуал Скопје утрово беше на седмото место. Откако пред неколку дена загаденоста […]