Ознака: наздрави за среќа“

Сцена

Јордан Митев сними спот за неговата последна песна „Наздрави за љубов, наздрави за среќа“

Пејачот на народна песна и љубеникот на публиката, Јордан Митев во родниот Радовиш го сними  видеото за спотот на неговата последна објавена песна „Наздрави за љубов, наздрави за среќа“, која […]