Ознака: наздравување

Живот

Еве зошто никогаш не смеете да наздравувате со чаша вода

Иако едноставното наздравување со чаша вода кога немате друг пијалак во близина можеби ви изгледа како сосема обично делување, зад изреката дека треба да го избегнувате тоа всушност се крие […]