Ознака: накај Крушево

Македонија

Антологиски видеа: Кичевчани за Илинден маршираат накај Крушево (1988 година)

Со мало задоцнување, бидејќи ни беа испратени непосредно пред Илинден, ги објавуваме овие две видеа направени во далечната 1988 година. На видеата се кичевчани кои се собираат и одат пешки […]