Ознака: намалена загаденост

Македонија

Бесплатен превоз во Скопје до денес во 18 часот

Заради намалување на загаденоста на воздухот бесплатниот автобуски превоз во Скопје се укинува денес во 18 часот, соопштија од Град Скопје. Претходно и Владата соопшти дека заради намалување на прагот на […]