Ознака: намалена цена

Вести Македонија

Цената на струјата се намалила

Како што објави Држаниот завод за статистика просечната малопродажна цена на електричната енергија за домаќинствата во првата половина од годината изнесувала 4,773 за киловатчас, што значи пад од 4 насто […]