Ознака: намалени глоби

Македонија

Намалени глоби за физичките и правните лица

На вчерашната заедничка прес-конференција премиерот, Заев и министерката за правда, Рената Дескоска најавија дека во владина постапка влегува Законот за прекршоци во кој се предвидуваат измени за намалување на висината на […]