Ознака: намалување на телесната тежина

Нега и убавина

Перфектен појадок за намалување на телесната тежина

Појадокот богат со хранливи материи може индиректно да влијае на топењето маснотии со тоа што дава чувство на ситост. Воедно, игра важна улога и во големата енергија која телото ја […]