Ознака: намалување на цената

Македонија

Наскоро намалување на цената на зелениот картон и регистрирањето на возила

„Веќе разгледуваме варијанти за да го поевтиниме зелениот картон, затоа што нормално ако е скап не го купуваат. Ако го намалиме на ниво на регионот колку што го има, ќе […]