Ознака: намалување на цените

Економија

Се очекува драстично поевтинување на горивата

Ново значително поевтинување на нафтените деривати во малопродажба се очекува на следната корекција закажана за во понеделник, а е иницирано од движењето на цените на суровата нафта на светските берзи. […]