Ознака: намалување тежината

Нега и убавина

Шејк што за 48 часа го чисти организмот од отрови и ја намалува тежината

За 48 часа се прочистува телото од натрупани отрови и помага за намалување на телесната тежина. Оваа диета се базира на два пијалаци кои ќе треба сами да ги подготвите. […]