Ознака: нама вакцина

Вести Македонија

Се заканува ли епидемија на жолтица?

На Клиниката за гинекологија и акушерство, и во Специјалната болница за гинекологија и акушерство во Чаир за новороденчињата нема вакцина против хепатит. Таа вакцина на новороденчињата им се става веднаш […]