Ознака: намена

Занимливости

„Неверојатно, но го научив од интернет. Сега редовно во областа под градите нанесувам стик“

Повеќето од нас го користат дезодорансот или стикот за намалување на потењето и спречување на мирисот. Но, овие производи можат да се користат и за други намени, притоа – успешно!Ви […]