Ознака: намера

Занимливости

Провинцијалки ни го окупираа Скопје – „Доаѓаат, студираат, а потоа прават се да се омажат овде“

Ангела Кузмановска, девојка која пред неколку години ги заврши своите студии на Правниот факултет во Скопје, разочарана од она што самата таа го видела во студентските денови, а сега и […]