Ознака: наместо да стивнуваат

Живот

Наместо да стивнуваат морбилите земаат замав

Само изминатата седмица бројот на новозаболени изнесува 134, што е највисока бројка регистрирана воопшто откако е прогласена епидемијата. Од новозаболените 48 се од Скопје, а останатите 86 се од десет […]