Ознака: Наместо додаток

Економија

Наместо додаток за трето дете, се воведува еднократна помош за секое новороденче

Со измените на Законот за заштита на децата се предвидува да се бришат членовите со кои беше предвидена помошта за трето дете. Имено, се укинува додатокот за трето дете, а […]