Ознака: наместо за култура

Македонија

Наместо за култура Шилегов ги подели средствата на соработниците

Град Скопје ги објави добитниците на Конкурсот за финансирање на манифестации, проекти и творештво  на  други корисници и чинители преку кои се остварува локалниот интерес во културата за 2019 година. […]