Ознака: наместо скапа венчавка

Живот

Наместо скапа венчавка, со парите поделиле пакети храна за 62 семејства

Татјана и Ријад Мерџаниќ се венчале на 15-ти септември оваа година. И ништо не би било чудно доколку не ја одржале својата венчавка во просториите на Црвениот крст во Ново […]