Ознака: намигнување

Занимливости

Дали некогаш сте се запрашале зошто намигнуваме или покажуваме среден прст?

Ова е забавно откривање на навиките кои некои од нас неизбежно ги применуваат. Намигнување Оној кој намигнува ѝ сигнализира на другата личност дека наскоро ќе сподели некое тајно дознание со […]