Ознака: намсевка

Вести

Масовниот убиец од Нов Зеланд изваден пред суд и со насмевка на лицето упати предупредувачки знак

Австралјанецот, Брентон Тарант, кој што вчера во две џамии во Нов Зеланд уби 49 лица изваден е пред истражен судија кој што му соопшти дека останува во притвор до 5 […]