Ознака: нанесување кармин

Живот

Следете ги овие совети и карминот нема да ви се избрише во текот на целиот ден

Сите сме се нашле во ситуација кога во текот на денот сме забележале дека карминот ни се размачкал или поголемиот дел од пигментот исчезнал од усните Ако пред да ставите […]