Ознака: нанесување

Нега и убавина

Погрешно ги нанесувате спрејот и кремата за сончање: Правите грешка која може да ви го доведе здравјето во опасност

Дали користите спрејови за прскање и креми за заштита од штетни сончеви зраци? Важно е да знаете како да ги нанесете правилно, така што заштитата навистина функционира. Повеќето луѓе не […]

Живот

Еве на кој начин да го нанесете на антиперспирантот?

Нанесувањето на деодорант или антиперспирант е дел од утринската хигиена, но веројатно никогаш не сте се запрашале дали го правите тоа на правилен начин. Д-р Доун Харпер открива кој е […]