Ознака: наорунани до заби

Црна хроника

Албанци наоружани до заби во околината на Скопје

Албанци наоружани до заби во околината на Скопје си споделуваат свои фотографии слободно на Фејсбук. И со тоа индиректно му се закануваат на нашиот начин на живот и загарантираното слободно […]