Ознака: нападите

Свет

Нападите на Шри Ланка ги извршија бомбаши самоубијци

Седум бомбаши самоубијци извршија шест симултани напади врз три цркви и три луксузни хотели во и околината на Коломбо на Велигден, соопшти форензичкиот тим на Владата на Шри Ланка. Две лица […]