Ознака: нападнал полицаец

Македонија

Нападнал полицаец зошто му пишал казна

Синоќа, на улицата „Кеј Димитар Влахов“ во Скопје триесетгодишник со иницијали, А.Д. физички нападнал полиацаец. Според пријавата, лицето го нападнало полицискиот службеник откако му бил издаден налог за глоба за сторен […]