Ознака: напори

Вести

Со НАТЧОВЕЧКИ НАПОРИ полицијата, војската и институциите се справуваат со поплавите

Петнаесет часа сите институции се во борба со отстранување на последи од силното невреме од невидени размери што не се памети долго време, со огромна количина на дожд, истакна вицепремиерот […]