Ознака: напорно вежбање

Живот

Само еден грам од овој зачин менува 60 минути напорно вежбање

Овој зачин е еден од најздравите зачини, бидејќи има антибактериско, антивоспалително и антиканцерогено дејство.Куркумата го зајакнува имунитетот, а добра е за надворешна употреба кај исцелување на рани. Ги убива ќелиите […]