Ознака: направете го ова

Живот

Утре е Лазарова сабота – задолжително направете го ова 

Утре е Лазарева сабота, еден од поголемите христијански празници од пролетниот циклус. Лазарова сабота е променлив празник и секогаш се паѓа еден ден пред Цветници, кои се точно една недела […]