Ознака: направило сè

Македонија

Албанскиот систем не можел подолго да ги чува снимките со Груевски

На дебатата на Законот за СЈО во МАНУ државниот обвинител Љубомир Јовески објасни дека меѓународната помош е сложена операција која се остварува под посебни услови и дека нашето Обвинителство направило […]