Ознака: направил 130 операции

Македонија

Николовски направил 130 операции во ординацијата што работела на “диво“

Ординацијата за пластична и реконструктивна хирургија „Др-сци Митаноски“ работела на „диво“ и бидејќи немала простор, опрема и кадар досега требало да биде затворена. Носителот на дејност др. Митаноски се пензионирал […]