Ознака: Напред розово 2019

Македонија

Денес во Скопје ќе се одржи розова прошетка „Напред розово 2019 – чекори против ракот на дојка“

Во Скопје денеска ќе се одржи единаесетата розова прошетка „Напред розово 2019 – чекори против ракот на дојка“, во организација на Здружението „БОРКА – за секој нов ден“ и Амбасадата […]