Ознака: напумпани усни

Занимливости

Напумпани усни, изгорена надградба, кило шминка и нула памет – Зошто луѓето те презираат?

Социјалните мрежи, особено Инстаграм најчесто е мелем за очите, извор на инспирација и мотивација. Ќе видите прекрасни пејзажи од земји каде што сонувате да отпатувате. Ќе заследите некој што ќе […]