Ознака: напуштање

Вести

Се разгледува можноста како лицата безбедно да ги напуштат викенд куќите во Маврово и Ростуше

Владата на синоќешната седница го задолжи Министерството за внатрешни работи, Центарот за управување со кризи и Министерството за здравство да ја разгледаат можноста сите лица кои се затекнати во своите […]

Видео Ракомет

Се појави ВИДЕО од моментот кога Стоилов заминува од церемонијата

Минатогодишниот добитник на наградата за „Најдобар спортист на Македонија“, Стојанче Стоилов синоќа демонстративно го напушти годинашниот избор организиран од Агенцијата за млади и спорт и Сојузот на спортови на Македонија, […]