Ознака: напуштена

Сцена

Ова слатко девојче било напуштено од својот татко кога имала 2 месеци – денес е најпопуларна ѕвезда

Родена е во 1988 година, а нејзината мајка тогаш имала 18 години. Британската мега ѕвезда Адел, останала без својот татко кога имала само 2 месеци.Во 2009, Адел освоила две Греми […]