Ознака: напуштено

Вести

Ова е девојчето кое мајка му го остави во корпа кај таксист- пораката на нејзиното креветче растажува

Жена по потекло од Смедерево, која повремено работи во странство и мајка е на 7 деца, го остави бебето старо само неколку дена во такси со кое се возела од […]

Видео

Напуштено куче постојано ја криело главата: Причината за тоа ќе ви го СКРШИ СРЦЕТО!

Неговите претходни сопственици, одлучиле да го испратат во Прифатилиште за животни, бидејќи не можеле да го лекуваат.Мечавина од Чау-чау, Осо, станал срамежлив и повлечен, кога сопствениците го напуштиле поради болест. […]