Ознака: нарачани текстови

Коментари

Скандал: Википедија менува статии по политички налог?

Подолго време се зборува дека македонската википедија е под контрола на лица кои се блиски до Владата, поточно до СДС и „Шарената револуција“. Знаеме за примери дека тие менувале во […]