Ознака: нарачки

Вести

Коронавирусот не ги спречи Македонците да си пазарат од Али експрес

Коронавирусот се шири бргу, на жители од Кина повеќе не им е дозволено да ги напуштаат своите градови, но за пратките не е одреден „карантин“, односно задржување. Со оглед на […]