Ознака: Наредната седмица

Вести Македонија

Наредната седмица афрички температури во земјава

Заради силното јужно и југозападно воздушно струење пред нас се денови кога атмосферата ќе биде исполнета со прашина и со песок од Сахара. Тоа ќе услови и невообичаено високи температури на […]