Ознака: наредна година

Македонија

Обезбеден Буџет за исплата на стоматолозите специјализанти

Министерството за здравство за прв пат од оваа година обезбеди средства за вложениот труд на приватните специјализанти. Од таму информираат дека средствата се префрлени на Универзитетската клиника за стоматологија. Процедурата […]